Machine Operator

  • Category: Manufacturing
  • Location: Alingsas, SE

  Mot nya mål!
  Vill du vara en del av vår spännande resa mot grön omvandling när vi utvecklar och utökar vår verksamhet i Alingsås?

  I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktion med tillverkning av gummidelar.
  Det dagliga arbetet innebär bland annat att övervaka processer på olika maskiner, se till att produktionen flödar och utföra kvalitetskontroller. Arbetstiderna är förlagda till tvåskift.


  Vi söker dig som är van att ta ansvar för ditt arbete, ger hög närvaro på jobbet och har förmåga att ta initiativ.
  Inledningsvis kommer detta arbete att innebära utbildning i vår fabrik i Tyskland så att du sedan kan använda din kunskap och vidarebefordra den till kollegor i vår fabrik i Alingsås, som blir din arbetsplats.  
   
  En engagerad lagspelare
  Till denna roll söker vi dig med en teknisk utbildning eller dig som har arbetat i en liknande roll. Du förväntas kunna köra ditt arbete vid maskinen självständigt samtidigt som du och dina kollegor får hjälp med problemlösning och andra frågor. Det är därför viktigt att du både kan arbeta självständigt samtidigt som i team.
  Andra viktiga egenskaper för rollen:
  •    Engagerad
  •    Hög kvalitetsfokus
  •    Flytande i tal och skrift svenska och engelska, tyska skulle vara ett plus

  NKT är engagerade i att främja en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder kan trivas och inspireras att prestera när de är som bäst. Vi tror att en mångsidig organisation möjliggör hållbara prestanda och att en inkluderande och välkomnande kultur ger en bättre arbetsplats.

  Kontakt och ansökan
  Ansök med CV och personligt brev via länken nedan, senast den 19 februari 2023.
  Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

  Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringschef Håkan Persson, Production Manager, hakan.persson@nkt.com, eller rekryterare Sofia Lindgren, HR-Koordinator & HRBP, sofia.lindgren@nkt.com. Observera att på grund av GDPR-reglerna kan vi inte ta emot några ansökningar via e-post.

  Fackliga representanter
  IF Metall - Daniel Andersson, +46322 77427
   
  Välkommen med din ansökan! 

  Om NKT

  Bli en del av en global organisation baserad på mångfald som utvecklar, producerar och levererar marknadsledande kraftkabeltillbehör som säkerställer tillförlitlig och långsiktig prestanda i kraftkabelsystem. Affärslinjen för tillbehör leds från produktionsplatser i Sverige och Tyskland med försäljning i över 100 länder.    

  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com.

  NKT Corporate Movie  

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Production Supervisor

  Anders thinks NKT is a great place to work because of the people, their skills and their engagement. He finds himself fortunate and lucky to be surrounded by a great team that gets the job done, no matter the challenges.

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...