Test Operatör HVDC

  • Category: Manufacturing
  • Location: Alingsas, SE

  Var med i vår spännande och expansiva resa!
  Vill du ha ett omväxlande, lärorikt arbete – och dessutom vara med på vår resa mot den gröna transformationen när vi nu utökar vår verksamhet? Då kan det vara dig vi söker till vår avdelning elprov, en avdelning med ett brett ansvarsområde. Vi bedriver kvalificerings prover på de produkter som produceras inom företaget.
  Du får stort eget ansvar att självständigt driva ditt arbete framåt. Självklart kommer du också att samarbeta med dina kollegor. 


  Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  •    Montage av kabeltillbehör
  •    Kvalitetssäkring av våra produkter 
  •    Elektriska mätningar av olika slag 

  Tidigare erfarenhet inom el och med ett eget driv
  Har du läst ellära på gymnasienivå? Då har du rätt grund för rollen. Kan du dessutom kombinera det med tidigare erfarenheter som elektriker, telemontör- är det meriterande. Flytande svenska är ett krav, medan det räcker att du behärskar engelska. 

  För att trivas i rollen behöver du vara kreativ, positiv och noggrann. Dessutom är det viktigt att du är flexibel, driven och tar stort eget ansvar över ditt arbete. Du vet hur du motiverar dig själv och dina kollegor. Har vi precis beskrivit dig? Vänta inte, ansök!

  Kontaktuppgifter och ansökan
  NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats.  
  Skicka din ansökan med personligt brev och CV via länken nedan senast den 19 Februari 2023

  Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Saarenoja, Produktionsledare martin.saarenoja@nkt.com. 
  Har du frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Lindgren, HR Coordinator/HR Business Partner sofia.lindgren@nkt.com

  #LI-NKT

  Fackliga representanter
  IF Metall - Daniel Andersson, +46 322 77 427

  Om NKT

  Bli en del av en global organisation baserad på mångfald som utvecklar, producerar och levererar marknadsledande kraftkabeltillbehör som säkerställer tillförlitlig och långsiktig prestanda i kraftkabelsystem. Affärslinjen för tillbehör leds från produktionsplatser i Sverige och Tyskland med försäljning i över 100 länder.    

  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com.

  NKT Corporate Movie  

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Production Coordinator

  Zdenek has been working as a production coordinator at NKT for 47 years. He likes the variation of tasks in his job and the team effort required when reacting to changing situations.

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...