Project Quality Manager

  • Category: Quality & Safety
  • Location: Lyckeby, SE

  Var med och driv kvalitetsarbetet i våra kundprojekt

  Trivs du i en dynamisk, växande och internationell miljö? Vill du vara en del av ett engagerat team som levererar stora, komplexa infrastrukturprojekt? Drivs du därtill av att driva kvalitetsfrågor?
  Då har vi troligen ditt nya jobb!


  Ta ansvar för alla kvalitetsrelaterade aktiviteter 
  Vi växer och söker nu en Project Quality Manager till vår kvalitetsavdelning. I denna roll samordnar du alla projektrelaterade aktiviteter inom kvalitetsområdet i dina dedikerade kundprojekt. Du analyserar och prövar kundens kvalitetskrav och stödjer övriga i projektgruppen i samtliga ämnen som berör kvalitet, från planering och tillverkning till installation och överlämnande. Du ansvarar för att utveckla och säkerställa genomförandet av kvalitetsplaner enligt kontrakt, våra egna standarder, regler och föreskrifter samt lagkrav.

   

  Som Project Quality Manager ansvarar du för att förse huvudprojektledaren med kvalitetsrelaterad dokumentation, planering, budget, prognos och genomför kontinuerliga utvärderingar för en framgångsrik projektleverans. Du är en del av projektgruppen från ax till limpa; från planerings- till avslutningsfasen och har också kundkontakten gällande samtliga kvalitetsfrågor. Med övergripande målsättning om ”rätt första gången” kommer också att stödja och leda interna / externa revisioner, regelbundet besöka både produktion och installationssiter för övervakning och support. 


  Därtill innehåller tjänsten:

  • Koordinering av allt kvalitetsarbete under hela projektets livscykel
  • Leverera inom given tidsplan och budget enligt både projektets kvar och interna processer
  • Supportera interna och externa granskningar av ledningssystem och kvalitetsplaner
  • Ta itu med eventuella brister och föreslå förbättringar avseende ledningssystem och kvalitetsplaner
  • Driva utredningar och åtgärder för avvikelser och risker
  • Delta i kvalifikationsprocesser för underleverantörer samt uppföljning av underleverantörer under projektets utförande. 

   

  Du blir en del av vårt engagerade och supporterande kvalitetsteam i Karlskrona men arbetar framförallt nära övriga i projektgrupperna. 

   

  Kommunikativ och analytisk lagspelare
  För att trivas i rollen hos oss har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt, du trivs med analytiska arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer. Du har integritet och bygger förtroende både internt och externt hos våra kunder och underleverantörer. 
  Du trivs i en dynamisk projektmiljö där flexibilitet, proaktivitet och ansvarstagande blir viktiga parametrar för att vi ska lyckas. Du har ett utpräglat lagspelstänk och kundfokus och i ditt dagliga nära samarbete både i projektteamet såväl som med våra kunder kommer din goda kommunikation vara en nyckelfaktor.

   

  Därtill innehåller ditt CV:

  • Ingenjörsexamen 
  • Några års erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna i projektform inom tillverkning-, bygg eller anläggning
  • God kommunikatör i tal och skrift genom flytande svenska och engelska 


  Vill du bli en del av NKT? 
  Vi behöver dig för att fortsätta vår resa mot en grönare värld!

  NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats.  

  Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 1 januari 2023. Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. 
   
  Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Jakob Svensson 0455-33 55 16 eller ansvarig rekryterare Annika Svensson, annika.svensson@nkt.com.
  Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post. 

  Fackliga representanter 
  Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380   
  Unionen - Joakim Wikström +46 73 407 02 43 
  Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911 
   
  Välkommen med din ansökan!  

  #LI-NKT
   

  Om NKT  

  I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com

  NKT Corporate Movie  

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...