Maskinreparatör

  • Category: Manufacturing
  • Location: Alingsas, SE

  Vi expanderar och söker en maskinreparatör/elektriker/mekatroniker till NKT i Alingsås!
  Vi utvecklar och utökar vår verksamhet i Alingsås i syftet att fortsätta jobba för den gröna omvandlingen av energiförsörjning. Vi söker en maskinreparatör/elektriker/mekatroniker att göra oss sällskap under arbetstider förlagda på ett tvåskift. Har du tidigare erfarenhet av underhåll och besitter kunskap inom maskinkännedom? Tveka inte på att söka!

  I den här rollen ansvarar du för att säkra maskinernas prestanda i produktionen med avseende på underhåll, både på kort och lång sikt. Du arbetar för att säkra en konstant tillgänglighet av produktionsmaskiner som bidrar till den dagliga produktionen genom att utföra planerat underhåll. I övrigt innebär dina dagliga arbetsuppgifter att..

  •    Nära samarbete med kanaloperatörer, underhållsingenjörer och produktionstekniker
  •    Delta i daglig uppföljning av produktionsområdena
  •    Kontinuerligt genomföra akut och planerat underhåll

  Teknikintresserad med förståelse för helheten
  För att lyckas i den här rollen ser vi att du har ett intresse för teknik. Du har goda sociala kompetenser för att kunna samarbeta och kommunicera med kollegor för att jobba mot gemensamma mål. Med en god analytisk förmåga har du inga problem med att förstå helheten och agera därefter. I övrigt tror vi att du har tidigare erfarenhet av..

  •    Utbildning inom mekanik eller elektronik
  •    1-2 års arbetslivserfarenhet av att jobba med underhåll
  •    Erfarenhet av felsökningar och maskinkännedom
  •    Flytande tal i svenska och goda kunskaper i engelska

  NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats.  

  Kontaktuppgifter och ansökan
  Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 24 februari 2023.
  Vi jobbar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
  Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

  Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Håkan Persson, Produktionschef, hakan.persson@nkt.com eller ansvarig rekryterare Sara Karlsson, Rekryterare, sara.karlsson-external@nkt.com, +46 702 02 64 51.
  Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

  Fackliga representanter
  IF Metall - Daniel Andersson, +46322 77427

  Välkommen med din ansökan! 
   

  Om NKT

  Bli en del av en global organisation baserad på mångfald som utvecklar, producerar och levererar marknadsledande kraftkabeltillbehör som säkerställer tillförlitlig och långsiktig prestanda i kraftkabelsystem. Affärslinjen för tillbehör leds från produktionsplatser i Sverige och Tyskland med försäljning i över 100 länder.    

  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com.

  NKT Corporate Movie  

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Production Coordinator

  Zdenek has been working as a production coordinator at NKT for 47 years. He likes the variation of tasks in his job and the team effort required when reacting to changing situations.

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...