Produktionstekniker

  • Category: Other
  • Location: Lyckeby, SE

  Bli en del av vårt kompetenta teknikerteam som driver maskinteknisk utveckling och optimering

  Är du en målinriktad och innovativ ingenjör som motiveras av tekniska utmaningar i ett framåtlutat team? Vår avdelning för produktionsteknik behöver förstärkning och söker nu en ny kollega som vill arbeta med support, optimering och utveckling av vår maskinpark. Att bli en del av NKT öppnar många framtida karriärmöjligheter såväl som möjlighet till personlig utveckling. 

  Maskinsäkerhet, förbättringar och utveckling
  I rollen som produktionstekniker tillhör du ett team som ansvarar för vår moderna maskinpark. Du arbetar med fyra fokusområden; HSE, drift, förbättringar samt utveckling och din uppgift är att utveckla maskiner och arbetssätt med säkerhet, produktivitet och kvalitet i fokus.
  Vi supportar produktionslinjerna och tillhandhåller linjespecifika verktyg såväl som instruktioner. HSE är vår högsta prioritet och mycket fokus läggs på att förebygga och minimera riskerna i vår produktion samt genomföra riskbedömningar. Att förbättra produktivitet och tillgänglighet i produktion är ett annat prioriterat område i denna roll.  Tjänsten innebär mycket samarbete med övriga avdelningar, du sitter med i en del utvecklingsprojekt och har även ansvar för mindre investeringsprojekt. 

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förebyggande HSE-arbete samt innovation inom maskinsäkerhet 
  • Utveckling och kvalitetsförbättringar 
  • Driftförberedelser 
  • Optimering av maskiner samt arbetssätt
  • Investeringsprojekt
  • Dokumentation, ekonomiska kalkyler och offertförfarande

  Strukturerad och innovativ problemlösare 
  För att trivas i rollen som produktionstekniker har du ett starkt driv att lösa dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och kreativt sätt. Du har förmågan att hantera flertalet olika uppgifter parallellt och trivs i en organisation med högt tempo och höga krav på leverans och kvalité. 
  Du är en utpräglad team player som bidrar till att bibehålla vårt goda samarbete och klimat både inom avdelningen likväl som i övriga organisationen. 

  Därutöver innehåller ditt CV:

  • Produktions- eller maskintekniskutbildning alt. civilingenjörsutbildning inom maskinteknik
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom maskinsäkerhet 
  • Kunskaper inom CAD, SolidWorks eller liknande
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska

  Kontaktuppgifter och ansök
  Är du intresserad av en karriär i en högteknologisk miljö i ett expansivt företag där du kommer få möjlighet att utvecklas både karriärmässigt och personligt? 
  Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 31 december. 

  Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Marika Jörgensen, +46 722 33 57 06 eller HR Business Partner Andreas Christenson, andreas.christenson@nkt.com.
  Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

  Fackliga representanter
  Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
  Unionen – Joakim Wikström +46 734 070 243
  Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

  Vi ser framemot din ansökan! 

  #LI-NKT

  Om NKT

  I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com

  NKT Corporate Movie  


   

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...