Montör

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

  Vill du ha ett omväxlande och lärorikt arbete med ett brett ansvarsområde? Då är det dig vi söker i rollen som montör i högspänningslaboratoriet på NKT i Karlskrona.

  Som montör kommer du arbeta med montering av kabeltillbehör och provutrustning, uppkoppling inför tester samt mätningar och prover. Du kommer på projektbasis att arbeta i team om montörer och provledare. Provobjekten kommer bestå av både leveransprojekt och utvecklingsprojekt. 

  Som montör i högspänningslaboratoriet får du ett stort eget ansvar med möjlighet att självständigt driva ditt arbete framåt. Verksamhetsutveckling och lean (TPM) är en del av det dagliga arbetet. Du kommer att få arbeta med både mekaniska och elektriska montage och prover men med en möjlighet att kunna specialisera dig inom ett område.

  Som montör på högspänningslaboratoriet finns det också möjligheter att avancera inom avdelningen och företaget. 

  Att arbeta på NKT

  På högspänningslaboratoriet verifierar vi kabelns design genom att utföra mekaniska och elektriska tester, så att den sedan ska klara installation och drift. Vi utför även rutinprover på redan producerad kabel.

  NKT har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891, och idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus. Vi har en "glocal" inställning som värderar betrodda partnerskap, och vi är fast övertygade om att vi genom att arbeta tillsammans kan forma framtiden och använda vår passion; to bring power to life. 

  Våra anställda är nyckeln till framgång

  Arbetskulturen på NKT baseras på hög ambition, starka prestationer och högt engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi; att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade och kompetenta arbetarna inom industrin väljer att skapa sin karriär. För att stötta dessa strategiska mål erbjuder NKT sina anställda en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling.

  Vem är du? 

  För att trivas i rollen behöver du vara positiv, noggrann och kreativ. Då du arbetar i team krävs det att du är ansvarstagande, lyhörd och har lätt för samarbete - så att ni tillsammans kan lösa de utmaningar ni ställs inför. Då arbetet sker inom en testverksamhet krävs det också att du är flexibel och lösningsorienterad. Flytande svenska är ett krav. Andra språkkunskaper är meriterande. Gymnasiekompetens är ett krav. Kompetens inom el är meriterande.

  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  Kontaktuppgifter och ansökan 

  Låter den här möjligheten som skräddarsydd för dig? Tveka inte!

  Ansök med CV och personligt brev senast den 2 April.

  Om du har frågor om tjänsten eller din ansökan, vänligen kontakta rekryterande chef, Rickard Svensson, rickard.svensson@nkt.com. Vid frågor kopplat till rekryteringsprocessen vänligen kontakta HRBP Alice Jerlmark, alice.jerlmark@nkt.com.

  Fackliga representanter

  IF Metall: Marcus Degerskär +46 455 753 52

  Välkommen med din ansökan! 

  Om NKT 

  I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

  På NKT, är vi alla Connectors. Genom framgångsrikt samarbete utvecklar vi världsledande teknik som möjliggör övergången till förnybar energi – och vi bygger starka relationer och samarbete för att utvecklas som individer.  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik. Vi designar, tillverkar och installerar låg-, mellan- och högspänningskabellösningar och tillbehör som möjliggör den gröna omställningen. NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter 4 500 personer i mer än 15 länder och omsatte 2,1 miljarder EUR 2022. We connect a greener world. www.NKT.com.  
   

  NKT Corporate Movie  

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Machine Operator

  Artur works as a machine operator at NKT in Velké Meziříčíin, Czech Republic. He finds NKT has a nice atmosphere where everyone is ready to help each other, and with great communication between teams and colleagues.

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Images of Velke Mecirizi people

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...