Provledare

  • Category: Engineering
  • Location: Lyckeby, SE

Lockad av en unik tjänst i futuristisk miljö?
Redo att faktiskt bli en del av framtiden hos en världsledande och hållbarhetsfokuserad leverantör av högspänningskablar?

Är dina ledaregenskaper testade, säkrade och redo att ta NKT:s högspänningsprovning längre än någonsin?

Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Provledare arbetsleder du montörer på en innovativ och högteknologisk arbetsplats. Du ansvarar för utförande av mekaniska prover på högspänningskabel i vårt högspänningslabb, en arbetsplats som är helt unik i Sverige. Provledarens hallägaransvar innebär att du ansvarar för en särskild provhall eller provplats. Där ingår halldrift, såväl som utrustning och dess kalibrering. Du är den som ser till att var sak har sin plats, sker på rätt sätt - och med öga för utveckling ser du möjligheter till ständiga förbättringar. Du arbetsleder ett team av erfarna montörer som utför själva provningen. Du planerar och dokumenterar utförda prov i testprotokoll och kontrollkort, samt håller tidsunderlag i fas och väl uppdaterade.

I rollen som Provledare ingår även beredskapstjänst.

Våra anställda är nyckeln till framgång
Arbetskulturen på NKT baseras på hög ambition, starka prestationer och högt engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi; att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade och kompetenta arbetarna inom industrin väljer att skapa sin karriär. För att stötta dessa strategiska mål erbjuder NKT sina anställda en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling.

https://www.youtube.com/watch?v=NCW8YqvSi6c

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen som Provledare på NKT är gott ledarskap en essentiell ingrediens. Du ser dig själv som kommunikativ och tydlig, och har fallenhet för att på ett pedagogiskt sätt uttrycka och förklara exempelvis tekniska instruktioner. Du motiverar och inspirerar ditt team genom kreativitet och nytänkande.
Dina kontaktytor är breda och du har en stark förmåga att känna in individen eller gruppen du möter.


Din tekniska kompetens och intresse ger dig den insikt som behövs i utrustning- och provningsprocessen2023. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, vilket tryggar dokumentationens höga kvalitet. Med engagemang, och med ditt naturliga säkerhetstänk, tar du både dig själv och teamet framåt.

Vi ser gärna att du innehar en högskoleutbildning inom området Teknik.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Henrik Corneliusson, henrik.corneliusson@nkt.com

Om du har frågor om processen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Alice Jerlmark, alice.jerlmark@nkt.com.  Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.
 

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Project Engineer

Harshita is part of the front-end engineering design team. She finds NKT a very good place, because she can challenge herself every day at work and mentions that it helps her grow not only on a professional level but on a personal level as well.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...