Testing project manager

  • Category: Project Management & Execution
  • Location: Lyckeby, SE

Projektledare till Högspänningslaboratoriet på NKT
Lockad av en unik tjänst i futuristisk miljö? Redo att faktiskt bli en del av framtiden hos en världsledande och hållbarhetsfokuserad leverantör av högspänningskablar?
Är dina egenskaper testade, säkrade och redo att ta NKT:s högspänningsprovning längre än någonsin?

 

Då är det dig vi söker!

Din roll som Projektledare

Till Högspänningslaboratoriet söker vi dig, som är Projektledare, för att driva provningsprojekt på världens största laboratorium för högspänd kabelprovning. Du tar plats i ett projektteam med högt i tak, rak kommunikation och stort engagemang.
 

Som Projektledare driver du projekt omfattande elektrisk och mekanisk provning för både kommersiella projekt och R&D. Du ansvarar för projektets budget kopplat till ditt område och ser till att projektets aktiviteter levereras med kvalite och att tidplan efterlevs. I din roll utförs även teknisk beredning och dokumentation. Du säkerställer även att ingående material finns tillgängligt.  I din arbetsvardag arbetar du aktivt med att avhjälpa risker, samt att hitta lösningar och möta projektets utmaningar och behov. Under montage och provning förbereder du prov- och montageledare, vilka också bidrar med teknisk kompetens i beredningsfasen och i sin tur arbetsleder montörer. Du har ett väl prioriterat fokus på säkerhet och arbetsmiljön kopplat till de olika projekten och stöttar den interna organisationen med din kunskap gällande detta. Du är även den som ansvarar för kommunikation gällande projektets status och framgång till berörda parter, vilka i de flesta fall är interna kontakter på NKT.

Du som Projektledare

I en föränderlig värld krävs en stor dos flexibilitet och kreativitet kombinerat med ett strukturerat sätt att ta sig för projektprocessen. Du har ett personligt driv att leverera resultat. Du är tydlig, kommunikativ och stöttande med dina kollegor. Du har en vilja att aktivt bidra i avdelningens utveckling av arbetsmetoder och dela med dig av dina erfarenheter till övriga medlemmar i teamet. Som en framgångsrik Projektledare arbetar du med stort engagemang och stor drivkraft.
 

Arbetslivserfarenhet av projektledning i större projekt är starkt meriterande och vi ser gärna att du agerat projektledare under minst fem års tid. För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du kommer med ett stort tekniskt intresse, där bakgrund som högskoleingenjör eller civilingenjör bedöms fördelaktigt. Det är även ett krav att du talar och skriver flytande svenska och engelska, för att kommunicera obehindrat med kunder och laboratoriepersonal. Om du letar du efter en karriär i en snabbt växande och högteknologisk miljö där du kommer att kunna utvecklas på såväl personlig som karriärnivå är du välkommen att sätta din prägel på framtiden med NKT.
 

Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 18 Juni, urval kommer ske löpande. 

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Hillevi Hallberg Lyggemark, hillevi.hallberg-lyggemark@nkt.com   eller HR Business Partner Alice Jerlmark, alice.jerlmark@nkt.com. Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen – Joakim Wikström +46 734 070 243
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Vi ser framemot din ansökan! 

#LI-NK

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Project Manager

Maria is a project manager in large customer projects. She and her colleagues always look for new ways forward to reach the goals and search for good solutions for our customers and NKT. She mentions that when you start as a newcomer at NKT, everyone is very open minded and willing to help.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...