Underhållsmekaniker

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av vårt engagerade team
Som underhållsmekaniker så blir du en del av vårt kompetenta team som arbetar med att supporta produktionen med olika typer av förbättringsprojekt samt om- & tillbyggnationer av maskiner och utrustning.     


Lagspelare med tekniskt intresse
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är noggrann och brinner för nya uppdrag, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska i tal och skrift är viktig.

Utöver ditt tekniska intresse trivs du med att samarbeta med kollegor och vara en del av ett yrkeskunnande och engagerat team. Att ha en positiv attityd och vara serviceinriktad är självklart för dig.

Därutöver ser vi gärna att du uppfyller följande kvalifikationer:

  • Du har erfarenhet av svets- och monteringsarbete
  • Du har grundläggande kunskaper inom bearbetning med svarv / fräs
  • Du har erfarenhet av ritningsläsning  


Kontaktuppgifter och ansökan
Är du intresserad av en karriär i en högteknologisk miljö i ett expansivt företag där du kommer få möjlighet att utvecklas både karriärmässigt och personligt? 
Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 11 juni, urval kommer ske löpande. 

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Tommy Söderholm , +46 721 639 014, tommy.soderholm@nkt.com eller HR Business Partner Andreas Christenson, andreas.christenson@nkt.com
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

Fackliga representanter
IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52

Välkommen med din ansökan!

#LI-NKT

Om NKT

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT – We connect a greener world. www.NKT.com

Företagsfilm 

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Operator

Hana is an operator working in NKT Velké Meziříčíin the Czech Republic. She enjoys her job so much because of the great location and the great communication with her team where they are happy to help her with anything.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...