Detail Planner

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av vårt planeringsteam

Vill du ha ett utmanande jobb där du får en central roll i vår produktionsplanering? Nu finns möjligheten som vår nya detaljplanerare på NKT!

Samarbete med produktion för att planera en effektiv verksamhet

Här blir du en del av ett team med medarbetare som levererar körbara planer till våra avdelningar – Produktion och Rutinprovning. Ett stort ansvar där den ena dagen inte är den andra lik. Här får du en viktig roll i en dynamisk miljö, med många kollegor som behöver din uppmärksamhet. Det betyder att du blir den som har överblick och vet precis vad som ska göras utifrån olika scenarion. Förutom att leverera detaljplaner, kommer du även leda planeringsarbetet tillsammans med produktion och inköp. Planen tar du fram i våra planeringsverktyg.

Kommunikativ lagspelare

För oss är din personlighet viktigast. För att lyckas behöver du vara utåtriktad, initiativrik och ha förmågan att skapa en helhetsbild av stora mängder information. Samtidigt är du analytisk och tar självständiga beslut. Det är viktigt att du trivs i en varierande miljö med högt tempo, där du får bygga relationer och samarbeta med olika typer av individer. Dessutom är du en kommunikativ lagspelare som inspirerar ditt team till att nå uppsatta mål.

Därutöver innehåller ditt CV:

  • Förståelse för vårt komplexa produktionsflöde är en fördel
  • Högskoleutbildning eller motsvarande är meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • SAP-kompetens är en fördel

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 15 juni 2023.
Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.


Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Marie Swärdh Ljungman, marie.swardh-ljungman@nkt.com , 073-079 68 50 eller ansvarig rekryterare HR Business Partner Annika Svensson, annika.svensson@nkt.com, 070-631 09 09.
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.


Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen – Joakim Wikström +46 734 07 02 43
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Be a Connector of the green tomorrow!

Om NKT

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

På NKT, är vi alla Connectors. Genom framgångsrikt samarbete utvecklar vi världsledande teknik som möjliggör övergången till förnybar energi – och vi bygger starka relationer och samarbete för att utvecklas som individer.  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik. Vi designar, tillverkar och installerar låg-, mellan- och högspänningskabellösningar och tillbehör som möjliggör den gröna omställningen. NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter 4 500 personer i mer än 15 länder och omsatte 2,1 miljarder EUR 2022. We connect a greener world. www.NKT.com.  
NKT Corporate Movie  

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Mgr Technical Documentation & PM Digitalization

Therese works in the production environment where safety is the number one priority and finds that the secure work environment in NKT makes her and her team gain more focus on being creative and productive.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...