Elsäkerhetssamordnare

  • Category: Project Management & Execution
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av teamet på världens största högspänningslaboratorium
NKT i Karlskrona behöver förstärka sitt team och söker nu en Elsäkerhetssamordnare som vill arbeta i ett globalt företag med framtidens teknik. Som Elsäkerhetssamordnare kommer du att skapa rutiner och regler för elektrisk säkerhet och implementera dessa i det dagliga arbetet. Vi kan erbjuda en utvecklande vardag där du får möjlighet att jobba med varierande uppgifter på ett av världens största högspänningslaboratorium. 

Stort säkerhetstänk och el-expertis
För att lyckas i rollen som Elsäkerhetssamordnare ser vi att du är en person med stort säkerhetstänk och uppmärksam på detaljer. Du utmärker dig med ditt engagemang och din ansvarskänsla, och du trivs med att arbeta både på egen hand och tillsammans med kollegor. Du kommer att skapa och tillhandahålla elsäkerhetstekniska lösningar för att utveckla, implementera och underhålla olika projekt.

Som Elsäkerhetssamordnare medverkar du i både planeringen och utförandet av provuppkoppling och metodutveckling genom att genomföra riskbedömningar. Du har en väsentlig roll i att förebygga risker och skydda både människor och miljön från elektriska faror. Du kommer även ansvara över elsäkerhetsutbildning. Tjänsten erbjuder stora möjligheter att utvecklas professionellt samt att lära sig mycket inom ett brett tekniskt område.

För att lyckas i rollen bör du ha följande erfarenheter: 

  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom relevant område eller arbetat dig till motsvarande kunskap.
  • Erfarenhet av egenkontrontrollprogram 
  • Allmän elbehörighet 
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Meriterande med kunskap inom högspänning

Kontaktuppgifter och ansökan
NKT uppmuntrar en mångfaldig organisation och en kultur där människor med olika bakgrund kan trivas och inspireras att prestera på sitt bästa. Vi anser att mångfald inom företaget bidrar till långsiktig framgång och att en miljö som välkomnar alla förbättrar arbetsplatsen.

Tycker du tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna prata med dig. Även om du inte uppfyller alla krav – berätta det för oss. Möjligheten att växa och bidra till vår framtid väger tungt, där ditt engagemang och din potential är av stor betydelse. Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från våra medarbetare här

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast 2024-08-25. Rekrytering sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan detta datum. Tester och bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linus Petersson, linus.petersson@nkt.com. Vid frågor kopplat till rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Carlsson, agnes.carlsson@nkt.com. Observera att vi på grund av GDPR-reglerna inte kan ta emot några ansökningar via e-post. 

På grund av sommarledighet, kan du förvänta dig något längre svarstid från vårt rekryteringsteam. Tack för ditt tålamod och förståelse. 

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen - Joakim Wikström +46 734 07 02 43
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911


Vi ser fram emot din ansökan! 
Be a Connector of the green tomorrow!

#LI-AC2

Om NKT 

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin.

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Senior Project Manager

Christoph started his career at NKT as a trainee. Since then, he made huge steps forward and is now a senior project manager for NKT in Cologne. He enjoys taking on responsibility and leading teams with multi-cultural background.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...