Kabelmontører

 • Category: Other
 • Location: Broendby, DK

Selvstændige montører til arbejde i ind- og udland
Har du hænderne rigtigt skruet på og kan du indgå i et team? Vil du bidrage til den grønne omstilling på en sikker og ansvarlig måde?
Så har du muligheden her!  


NKT er en veletablereret leverandør af kabler til energisektoren. Vi udvikler, producerer og sælger kabler af høj kvalitet. Med tilbehør og løsninger til Elnettet, Energiselskaber og  byggesektoren, tilbyder vi kreative, højteknologiske, bæredygtige produkter og tjenester til vores kunder.


I NKT’s danske serviceafdeling arbejder vi med mellem- og højspændingskabler fra 10 kV op til 525 kV. Vi sætter kunden i centrum og vores primære opgaver er at assistere vores servicekunder med mandskab, værktøj og materialer. Vores opgaver spænder lige fra akut reparation af kabler ved nedbrud til planlagte projekter af land- og søkabler. Dit udgangspunkt er derfor vores lokation i Priorparken i Brøndby, men dine arbejdsopgaver vil være på sites primært i Danmark, men udlandsarbejde kan også forekomme. 
 

  
Sikker og ansvarlig montage af kabler
I NKT sætter vi altid sikkerheden først. Som montør er du med til at sikre, at NKT udfører arbejdet på site på en sikker og ansvarlig måde. Samtidig er du med til at sikre, at der leveres service/ydelser af en høj kvalitet til den aftalte tid.
Arbejdet som montør indebærer planlægning og forberedelse af kommende jobs, inden mobilisering til site herunder kontrol og pakning af værktøj, materialer og servicebiler. Montagearbejdet udføres typisk på site i teams af minimum to personer, og består primært af montage af kabel komponenter i højspændingsnettet, hvilket til tider kan være fysisk krævende.


Derudover vil dine opgaver bl.a. bestå af:

 • Koordinering af arbejde med interne kolleger og eksterne leverandører
 • Vedligeholdelse af værktøj og udstyr
   

Du kan forvente at indgå i rådighedsvagt, når vi har sikret, at du har den nødvendig uddannelse. 

Motiveret og engageret teammedlem med vilje til at lære mere
I en serviceforretning er planlægningen tit omskiftelig, og derfor er det vigtigt, at du er motiveret og omstillingsparat, så vi kan imødekomme vores kunders forespørgsel på bedste vis. På site forventer vi, at du tager ejerskab ved at være ansvarsbevidst, løsningsorienteret og struktureret, hvilket alt sammen bidrager til arbejdsrutiner, der imødekommer vores høje krav om kvalitet og sikkerhed frem for alt. 


Samtidig kan du nikke ja til følgende:

 • Erfaring fra et teknisk fag, f.eks. el-arbejde, maskin-arbejde, industrikteknik eller entreprenørarbejde
 • Grundlæggende kendskab til IT
 • Du taler og forstår dansk
 • Kørekørt (B)
   

Derudover vil det være en fordel hvis du forstår engelsk.


Uanset din baggrund vil vi sørge for at du bliver uddannet indenfor vores specialer. Uddannelsen vil være et mix af intern oplæring i vores træningscentre kombineret med sidemandsoplæring på sites med dine erfarne kolleger. Uddannelse kan også foregå hos eksterne leverandører. 

Send os din ansøgning
NKT forpligter sig til at fremme en organisation med mangfoldighed og en kultur, hvor mennesker med forskellig baggrund kan trives og inspireres til at yde deres bedste. Vi mener, at en mangfoldig organisation muliggør bæredygtige præstationer, og at en inkluderende og imødekommende kultur giver et bedre sted at arbejde. Denne rolle vil give dig spændende muligheder for at påvirke dine daglige arbejdsopgaver, samtidig med at du bidrager til NKT’s vision om at ”Connecte a greener world”.


Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte ansættende leder, Rico Bruus, på tlf. +45 3035 4140


Vi gennemgår løbende de indkomne ansøgninger, så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside hurtigst muligt.  


#LI-NKT

Om NKT 

Bliv en del af et mangfoldigt og internationalt team af eksperter, med nogle af industriens bedste kapaciteter inden for service, reparation og kabelsamlinger, der holder de globale elnet i drift. Fra servicecentre i Sverige, Danmark og Tyskland tilbyder NKT on- og offshore kabelservice for at maksimere udnyttelsen af elkabelsystemer. 

Hos NKT er vi alle Connectors. Vi “connecter” og udvikler førende teknologier, der muliggør verdens overgang til vedvarende energi - og vi “connecter” for at vokse som mennesker og fagfolk. Som virksomhed forbinder NKT en grønnere verden med kabelteknologi af høj kvalitet - ved at designe, fremstille og installere lav-, mellem- og højspændingskabelløsninger og tilbehør, der understøtter den grønne omstilling. NKT har hovedkontor i Danmark, beskæftiger 4.500 medarbejdere i mere end 15 lande og realiserede en omsætning på 2,1 milliarder euro i 2022. Vi forbinder en grønnere verden. www.nkt.com 

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...