Industrielektriker

 • Category: Manufacturing
 • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av vår underhållsavdelning och arbeta i en toppmodern produktionsmiljö i Karlskrona 
medarbetare är nyckeln till framgång. Arbetskulturen i NKT grundar sig på höga ambitioner, stark prestation och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen. 

Rollen som industrielektriker
Vår underhållsavdelning expanderar i takt med företagets tillväxtresa, nu söker vi flera industrielektriker; både för 5-skiftarbete och dagtid. Som industrielektriker hos NKT är du en viktig del i produktionskedjan genom att säkerställa att driften fungerar stabilt dygnet runt. Du kommer att vara delaktig i att driva löpande förbättringsarbete och jobba i nära samarbete med dina kollegor såväl inom underhåll som i produktionen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
 

 • Arbeta med felsökning på el- och styrutrustning med hjälp av PLC
 • Installation, reparation och skötsel av elektrisk utrustning
 • Genomföra felsökning med hjälp av PLC-program
 • Arbeta i styrsystem och frekvensomriktare
 • Löpande tillsyn, skötsel och underhåll

 
Vi söker dig som är en teamspelare med ansvarskänsla 
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är lyhörd och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann, tekniskt kunnig och en riktig problemlösare. Säkerheten för dig och dina arbetskamrater är något du sätter främst och du tycker om ordning och reda. Du är en utpräglad lagspelare som bidrar till att bibehålla vårt goda klimat och samarbete både inom avdelningen likväl som i övriga organisationen. 
 
Utöver det ovanstående bör du ha följande erfarenheter:
 

 • Fullständiga gymnasiebetyg inom elteknik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.
 • Erfarenhet av felsökning och reparation av inom processindustri förekommande el utrustningar såsom t ex styr-, driv-, regler-, instrument- och mätsystem.
 • Datavana med fokus på dokumentation och ritningsläsning.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska

 
Kontaktuppgifter och ansökan
Är du intresserad av en karriär i en högteknologisk miljö i ett expansivt företag där du kommer få möjlighet att utvecklas både karriärmässigt och personligt? 
Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 30 september, urval kommer ske löpande. 
 
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Andreas Svensson, +46 72 733 07 03, andreas.ki.svensson@nkt.com eller HR Business Partner Andreas Christenson, andreas.christenson@nkt.com.
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.
 
Fackliga representanter
IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52
 
Välkommen med din ansökan! 

#LI-NKT

Om NKT

På NKT, är vi alla Connectors. Genom framgångsrikt samarbete utvecklar vi världsledande teknik som möjliggör övergången till förnybar energi – och vi bygger starka relationer och samarbete för att utvecklas som individer.  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik. Vi designar, tillverkar och installerar låg-, mellan- och högspänningskabellösningar och tillbehör som möjliggör den gröna omställningen. NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter 4 500 personer i mer än 15 länder och omsatte 2,1 miljarder EUR 2022. We connect a greener world. www.NKT.com.  
NKT Corporate Movie  

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine Operator

Artur works as a machine operator at NKT in Velké Meziříčíin, Czech Republic. He finds NKT has a nice atmosphere where everyone is ready to help each other, and with great communication between teams and colleagues.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...