Underhållsmekaniker

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av vårt kompetenta underhållsteam som driver underhållsutveckling och optimering

Är du en målinriktad och innovativ underhållsmekaniker som motiveras av tekniska utmaningar i ett framåtlutat team? Vår avdelning underhållsmekaniker behöver förstärkning och söker nu en ny kollega som vill arbeta med support, optimering och utveckling av vår maskinpark. Det kommer finnas möjlighet till 5-skiftarbete och dagtid. Att bli en del av NKT öppnar många framtida karriärmöjligheter såväl som möjlighet till personlig utveckling. 

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker hos NKT utför du förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll nära produktion. Arbetet sker i NKTs kabelfabrik i Karlskrona vilket är en modern anläggning med en automatiserad maskinpark där man tillverkar kraftkabel för land och sjö.

Kvalifikationer
• Du har en utbildning inom industri/verkstad/teknik
• Vi ser gärna att du har kunskaper inom svets, hydraulik, pneumatik, bearbetning
• Du har vana att läsa ritningar och arbeta med förbättringar
• Vi ser fördelaktig på om du tidigare har arbetat med automatiserade produktionsprocesser
• God datorvana/kunskaper inom underhållssystem

Dina personliga egenskaper
Vi ser att du som söker tjänsten som mekaniker är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. 

För att trivas hos oss ser vi att du i grunden har ett tekniskt intresse och trivs med att vara del av ett gäng där gott samarbete och stort yrkeskunnande starkt bidrar till goda resultat i det dagliga arbetet såväl som på längre sikt.


Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är noggrann och brinner för nya uppdrag, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska i tal och skrift, är viktig.

Kontaktuppgifter och ansök
Är du intresserad av en karriär i en högteknologisk miljö i ett expansivt företag där du kommer få möjlighet att utvecklas både karriärmässigt och personligt? 
Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 31 oktober 2023, urval kommer ske löpande. 

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Tommy Söderholm, +46 72 163 90 14 tommy.soderholm@nkt.com eller HR Business Partner Andreas Christenson, andreas.christenson@nkt.com 
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

Fackliga representanter
IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52

Vi ser framemot din ansökan! 

#LI-NKT

Om NKT
Hos oss kommer dina färdigheter, ambitioner och beslutsamhet att bidra till att förbinda världen med högkvalitativa kraftkablar som driver den globala övergången till förnybar energi. Bli en del av vår internationella organisation som bygger på höga ambitioner, framgångsrika resultat och gott samarbete. Vi är ett globalt företag, världsledande inom högspänningskablar som varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891. Än idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. NKT sysselsätter cirka 3 400 anställda med huvudkontor i Bröndby, Danmark.
Läs mer på nkt.com. 

NKT Företagsfilm

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Operator

Hana is an operator working in NKT Velké Meziříčíin the Czech Republic. She enjoys her job so much because of the great location and the great communication with her team where they are happy to help her with anything.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...