Local HR Business Partner

  • Category: HR & Communication
  • Location: Lyckeby, SE

Vill du vara med och göra skillnad? NKT växer och vi söker en ny kollega till vårt HR-team i Karlskrona. Du kommer att bli en viktig del i att stärka den HR-grund som vi har utvecklat de senaste åren. Är du dessutom personalvetare med högt engagemang, med erfarenhet att agera chefsstöd i HR-frågor? Som HR Business Partner hos oss blir du en del av vår HR-avdelning i Karlskrona, men kommer också arbeta ihop med våra enheter i Falun, Västerås, Alingsås samt vår globala HR funktion.


Brett HR arbete i ständig utveckling

Som HR Business Partner är du en nyckelperson för våra chefer och övriga anställda. Ditt arbete innebär en bred affärsnära dimension där du stöder verksamhetens medarbetare och chefer inom hela HR-området. Du är en drivande kraft i att tillföra din HR-expertis i affärssituationer och etablera starka relationer med olika intressenter du samarbetar med.

Din roll innefattar också nära samarbete med cheferna för att främja utveckling och coaching av både dem och deras team. Målet är att förstärka vår värdefulla NKT-kultur och säkerställa att den trivs och växer. I ditt arbete kommer du även att vara tätt integrerad med vårt Learning and Development team, vilket innebär att du aktivt bidrar till utformningen och genomförandet av program som är relevanta och effektiva för våra medarbetare och chefer.
 

Ditt engagemang i att kombinera en affärsinriktad vision med en praktisk inställning och lösningsochienterat förhållningssätt gör dig till en ovärderlig resurs. Du är redo att möta de utmaningar som dyker upp och fortsätta att utveckla starka och hållbara HR-initiativ som gynnar både våra medarbetare och företagets framgång.


Om dig

För att lyckas i tjänsten som HR Business Partner på NKT ser vi att du har en relevant utbildning, med inriktning på HR. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av jobba med HR-frågor, ett brett HR-arbete och chefsstöd. Du har kunskap och erfarenhet inom alla områden där huvuduppgiften kommer vara att supportera, utmana och coacha inom områden som tex kultur, kompetensutveckling, ledarskap och arbetsrätt. I arbetet med att utveckla grupper kommer facilitering av teamutvecklingsinsatser förekomma Det är ett krav att du behärskar både engelska och svenska obehindrat då NKT är ett internationellt företag.


Ditt Cv bör innehålla:

  • Högskoleutbildning inom HR eller motsvarande
  • Erfarenhet av förhandlingsarbete inom arbetslagstiftning
  • Erfarenhet av mångsidigt HR arbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande är om du har utbildning i coachning samt grupputvecklingsverktyg


God kommunikatör

Som person är du en stark kommunikatör som trivs med att bygga relationer. Du har god analytisk förmåga och lätt att koppla sammanhang med person. Du tar ansvar, har god struktur och arbetar metodiskt. Du bidrar till ett positivt klimat och arbetar för att säkerställa ett nära och effektivt samarbete inte bara med dina närmsta kollegor utan med hela organisationen. Vi är ett energiskt, engagerat och drivet team och vi ser därför gärna att du liksom vi har ett stort engagemang och brinnande intresse för personalfrågor.


Vi behöver dig för att fortsätta vår expansiva resa!

NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats. 
 

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 15 Oktober. 

Om Du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Ann-Charlotte Ramström; +46 733 33 89 85, vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Alice Jerlmark; alice.jerlmark@nkt.com, igen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post. Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380

Unionen - Joakim Wikström  ++46734070243

Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Välkommen med din ansökan! 

About NKT
At NKT, we are all Connectors. We connect to develop leading technologies that enable the world’s transition to renewable energy - and we stay connected to grow as people and professionals. As a company, NKT connects a greener world with high-quality power cable technology - designing, manufacturing and installing low-, medium- and high-voltage power cable solutions and accessories that support the green transition. NKT is headquartered in Denmark, employs 4,500 people in more than 15 countries, and realized revenue of EUR 2,1 billion in 2022. We connect a greener world. www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...