Detaljplanerare

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Vill du ha ett utmanande jobb där du får en central roll i vår produktionsplanering? Nu finns möjligheten som vår nya detaljplanerare på NKT!

Samarbete med produktion för att planera en effektiv verksamhet

Här blir du en del av ett team med medarbetare som levererar körbara planer till våra avdelningar – Produktion och Rutinprovning. Ett stort ansvar där den ena dagen inte är den andra lik. Här får du en viktig roll i en dynamisk miljö, med många kollegor som behöver din uppmärksamhet. Det betyder att du blir den som har överblick och vet precis vad som ska göras utifrån olika scenarion. Förutom att leverera detaljplaner, kommer du även leda planeringsarbetet tillsammans med produktion och inköp. Planen tar du fram i våra planeringsverktyg.


Kommunikativ lagspelare

För oss är din personlighet viktigast. För att lyckas behöver du vara utåtriktad, initiativrik och ha förmågan att skapa en helhetsbild av stora mängder information. Samtidigt är du analytisk och tar självständiga beslut. Det är viktigt att du trivs i en varierande miljö med högt tempo, där du får bygga relationer och samarbeta med olika typer av individer. Dessutom är du en kommunikativ lagspelare som inspirerar ditt team till att nå uppsatta mål.


Därutöver innehåller ditt CV:

  • Förståelse för vårt komplexa produktionsflöde är en fördel
  • Högskoleutbildning eller motsvarande är meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • SAP-kompetens är en fördel


Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 21 juli. 

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Pär Rosenquist, paer.rosenquist@nkt.com.

På grund av sommarledighet, kan du förvänta dig något längre svarstid från vårt rekryteringsteam. Tack för ditt tålamod och förståelse. Bakgrundskontroller förekommer i våra rekryteringsprocesser. 


Fackliga representanter 

Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380

Unionen – Joakim Wikström +46 734 07 02 43

Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Be a Connector of the green tomorrow!

Om NKT

På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin. 

​​​
På NKT är vi alla Connectors. Vi ansluter för att utveckla ledande teknologier som möjliggör världens övergång till förnybar energi – och vi håller kontakten för att växa som människor och yrkesverksamma. Som företag kopplar NKT samman en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik - designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningskabellösningar och tillbehör som stödjer den gröna omställningen. 

NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023. 

Vi kopplar samman en grönare värld.  

www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine Operator

Artur works as a machine operator at NKT in Velké Meziříčí, Czech Republic. He finds NKT has a nice atmosphere where everyone is ready to help each other, and with great communication between teams and colleagues.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...