Teknisk skribent

  • Category: Other
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en viktig del i vår resa mot en grönare framtid!

Är du skicklig på att navigera i standardernas värld och värdesätter när allt ligger i rätt ordning? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse som kan omvandla komplex information till klar och tydlig dokumentation. Anslut dig till vårt team och bli hjälten som förvandlar avancerad teknik till strukturerad klarhet! 

Led arbetet mot en utvecklad form av dokumentering och instruktioner

Som teknisk skribent kommer du att arbeta med att förbättra våra dokument och instruktioner. Din uppgift blir att skapa teknisk dokumentation för våra produkter och tjänster inom mekanisk design, samt att strukturera och vidareutveckla dokumentationsprocessen. Du kommer att vara en del av vår professionella, expansiva och framåtblickande avdelning, Accessories Engineering, där samarbete med konstruktörer och ingenjörer är en viktig del av arbetet.

En stor del av arbetet består av att tillsammans med vårt tekniska team säkerställa att all dokumentation är korrekt och uppdaterad. Det är därför viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste tekniska trenderna och använda denna kunskap för att förbättra dokumentationen.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Karlskrona.

Ansvarsfull skribent med intresse för teknik

Vi söker dig som är en erfaren teknisk skribent med intresse och erfarenhet av att skapa dokumentation och instruktioner. 

Du motiveras av att skapa och sprida teknisk dokumentation på ett sätt som är lättförståeligt och tillgängligt för alla kollegor. Det är viktigt att du önskar vara en integrerad del av arbetsgruppen för att förstå deras behov, samtidigt som du också trivs med att arbeta självständigt när du utvecklar ny dokumentation.

Utöver ovan egenskaper ser vi att du har:

  • Kandidatexamen inom mekanisk konstruktion eller motsvarande erfarenhet. 
  • Erfarenhet av att skapa beskrivande tekniska dokument.
  • Kunskap om tekniska verktyg som t.ex. Solidworks, Composer, CAD och MS office.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Även om du inte uppfyller alla krav - låt oss veta. Kunskapsluckor kan fyllas och det viktigaste är din potential, motivation och intresse för att bidra till vår framtid.

Att arbeta på NKT

Vi tror att en mångsidig organisation möjliggör hållbar prestanda, och att en inkluderande och välkomnande kultur gör för en bättre arbetsplats. Vi är engagerade i att främja en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder och med olika ståndpunkter kan trivas och inspireras att prestera sitt bästa. Du kommer att få spännande möjligheter att utveckla din egen karriär, attraktiva förmåner.

Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från NKT Connectors här!

Ansökning och kontaktuppgifter 

Ansök med CV och personligt brev via länken nedan. Vi kommer att granska ansökningar löpande men rekommenderar dig att ansöka senast den 15 augusti. 

På grund av sommarledighet, kan du förvänta dig något längre svarstid från vårt rekryteringsteam. Intervjufasen kommer att starta under vecka 34. Tack för ditt tålamod och förståelse.

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Har du frågor angående tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Andreas Lager, Sr. Manager Accessories, på andreas.lager@nkt.com. Om du har frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta vår rekryterare Jenni Aronsson på jenni.aronsson@nkt.com.

Be a Connector of the green tomorrow!

Fackliga representanter

  • Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380
  • Unionen – Joakim Wikström +46 734 070 243
  • Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911
  • IF Metall – Marcus Degerskär, +46 455 753 52

#LI-JA1 

About NKT
At NKT, we are all Connectors. We connect to develop leading technologies that enable the world’s transition to renewable energy - and we stay connected to grow as people and professionals. As a company, NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. NKT is headquartered in Denmark and employs 5.000 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 2.6 billion in 2023. We connect a greener world. www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...