Operatører til kabel produktion

  • Category: Manufacturing
  • Location: Asnaes, DK

Selvstændige operatører til skifteholdsarbejde 
Trives du i en selvstændig hverdag? Er du god til at samarbejde og løfte i flok? Og vil du være med til at gøre verden lidt grønnere? 
Så har vi måske det næste job til dig! 


NKT producerer MV og 1kV kabler til elektrificeringen af vores samfund på vores fabrik i Asnæs – og vi har nu brug for at udvide vores produktion med endnu 5 engagerede og ansvarsfulde operatører for at kunne følge med efterspørgslen. Produktionen af kabler kan ikke bare sættes på pause, så vi arbejder i skiftehold, så vi sikrer en produktion 24/7. 


Dit kommende arbejdsområde
Du bliver tilknyttet et team af operatører, som alle har hvert deres ansvarsområde i produktionen. Du bliver naturligvis lært op, så du også kan have dit eget ansvarsområde, og efterfølgende er der også mulighed for at lære flere områder, så du fleksibelt kan bidrage i hele produktionshallen. 


Dine daglige opgaver består derfor fortrinsvist af at:

  • Overvåge maskiner i drift
  • Udføre omstillinger på maskinen, når der skiftes til et andet produkt
  • Udføre kontrol målinger på kablerne
  • Hjælpe på andre maskiner ved omstillinger – vi kalder det flowsupporter

Mødestabil teamplayer
I en 24/7 produktion er det vigtigt at alle samarbejder og hjælper hinanden, så produktionen ikke går i stå. Vi har derfor brug for mødestabile kolleger, som bidrager med godt humør, sund fornuft og fleksibilitet i forhold til opgaverne, og som gerne giver en hjælpende hånd i andre områder af afdelingen, når behovet opstår. 


Samtidig kan du nikke ja til følgende: 

  • Kørekort (B)
  • Grundlæggende kendskab til IT
  • Du taler og forstår dansk

Derudover vil det være en fordel, hvis du har truckcertifikat og forstår engelsk, eftersom det er vores koncernsprog.
 

Send os din ansøgning
NKT er forpligtet til at fremme en organisation med mangfoldighed og en kultur, hvor mennesker med forskellig baggrund kan trives og inspireres til at yde deres bedste. Vi mener, at en mangfoldig organisation muliggør bæredygtige præstationer, og at en inkluderende og imødekommende kultur er et bedre sted at arbejde. Denne rolle vil give dig spændende muligheder for at påvirke dine daglige arbejdsopgaver, samtidig med at du bidrager til NKTs vision om at ”Connecte a greener world”. 


Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Production manager Mikkel Westerberg på tlf. 2083 8564.
Vi gennemgår løbende de indkomne ansøgninger, så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og CV til os hurtigst muligt. 

#Li-RP1

Om NKT 

NKT tilbyder et bredt sortiment af bygningskabler, lav- og mellemspændingskabler, der understøtter både sikkerheden i byggesektoren og den europæiske energiomstilling. NKT markedsfører produkter af høj kvalitet, der overgår kundernes høje forventninger, og har udviklet ergonomiske løsninger, der er nemme at installere. Her vil du blive en del af en mangfoldig og international organisation, der opererer fra fem hovedproduktionssteder med stærke markedspositioner i hele Europa drevet af kundecentrering og et vækstfokus.  

Hos NKT er vi alle Connectors. Vi “connecter” og udvikler førende teknologier, der muliggør verdens overgang til vedvarende energi - og vi “connecter” for at vokse som mennesker og fagfolk. Som virksomhed forbinder NKT en grønnere verden med kabelteknologi af høj kvalitet - ved at designe, fremstille og installere lav-, mellem- og højspændingskabelløsninger og tilbehør, der understøtter den grønne omstilling. NKT har hovedkontor i Danmark, beskæftiger 4.500 medarbejdere i mere end 15 lande og realiserede en omsætning på 2,1 milliarder euro i 2022. Vi forbinder en grønnere verden. www.nkt.com 

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine operator

Justyna works as a machine operator at NKT. The focus of her work is to control the technology requirements of a given section, operating of machines and cleaning of the machines. She mentions that her job at NKT is stable and the atmosphere is good.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...