Maskin Operatör Semestervikarier 2024

  • Category: Manufacturing
  • Location: Alingsas, SE

Semestervikarier -2024 Maskinoperatörer på NKT i Alingsås
Är du taggad för en spännande utmaning i sommar? Är du noggrann, har en god samarbetsförmåga och vill arbeta i en industriell miljö och samla nya erfarenheter? Vi söker nu maskinoperatörer för att stärka upp våra team under sommaren. 


I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktion med tillverkning av gummidelar.

Det dagliga arbetet innebär bland annat att övervaka processer på olika maskiner, se till att produktionen flödar och utföra kvalitetskontroller. Vi söker dig som är van att ta ansvar för ditt arbete, ger hög närvaro på jobbet och har förmåga att ta initiativ.

Du kommer att arbeta heltid och förväntas kunna arbeta största delen av semesterveckorna från vecka 24 fram till och med

vecka 34. En fördel är om du har möjlighet att påbörja upplärning vid enstaka tillfällen under eftermiddag och kväll/helg under maj månad. Arbetstiden under semesterperioden förskjuts till 2 skift, 06.00-14.00 och 13.54-21.54.

En engagerad lagspelare
Vi ser det som en fördel men inte ett krav att du har en teknisk utbildning eller att du har arbetat i en liknande roll. Du förväntas kunna köra ditt arbete vid maskinen självständigt samtidigt som du och dina kollegor får hjälp med problemlösning och andra frågor. Det är därför viktigt att du både kan arbeta självständigt samtidigt som i team. Vi strävar efter en mångfaldig arbetsplats med en jämn könsfördelning och olika bakgrunder och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande samt olika bakgrunder. 

Andra viktiga egenskaper för rollen:

  • Noggrann
  • God samarbetsförmåga
  • Engagerad
  • Hög kvalitetsfokus
  • Flytande i tal och skrift svenska och engelska
  • Fyllt 18 år


Kontakt och ansökan

NKT främjar en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder kan trivas och inspireras att prestera när de är som bäst. Vi tror att en mångsidig organisation med en inkluderande och välkomnande kultur möjliggör hållbara prestationer och en trivsam arbetsplats.

Ansök med CV och personligt brev via länken nedan, senast den 10 Mars 2024.


Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringschef Håkan Persson, produktionschef, hakan.persson@nkt.com eller eller rekryterare Sofia Lindgren, HR Coordinator/HR Business Partner, sofia.lindgren@nkt.com. Observera att på grund av GDPR-reglerna kan vi inte ta emot några ansökningar via e-post.


Fackliga representanter
IF Metall - Daniel Andersson, +46322 77427

Varmt välkommen med din ansökan! 

#LI-NKT

Bli en del av en global organisation baserad på mångfald som utvecklar, producerar och levererar marknadsledande kraftkabeltillbehör som säkerställer tillförlitlig och långsiktig prestanda i kraftkabelsystem. Affärslinjen för tillbehör leds från produktionsplatser i Sverige och Tyskland med försäljning i över 100 länder.    

På NKT, är vi alla Connectors. Genom framgångsrikt samarbete utvecklar vi världsledande teknik som möjliggör övergången till förnybar energi – och vi bygger starka relationer och samarbete för att utvecklas som individer.  NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik. Vi designar, tillverkar och installerar låg-, mellan- och högspänningskabellösningar och tillbehör som möjliggör den gröna omställningen. NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter 4 500 personer i mer än 15 länder och omsatte 2,1 miljarder EUR 2022. We connect a greener world. www.NKT.com.  
NKT Corporate Movie  

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Operator

Hana is an operator working in NKT Velké Meziříčí the Czech Republic. She enjoys her job so much because of the great location and the great communication with her team where they are happy to help her with anything.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...