Underhållsingenjör

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Spännande möjlighet att utveckla din karriär hos en världsledande tillverkare av högspänningskablar!

Är du en kreativ och ansvarsfull ingenjör som vill bidra till den gröna omställningen?  Vill du vara en del av våra investeringsprojekt och förbättringsaktiviteter för att säkra vår tillväxt?

Vår avdelning för underhållsteknik expanderar, vi söker därför nya kollegor som kommer att bidra till vår fortsatta framgång.

Delta i investeringsprojekt och förbättringsaktiviteter

Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med hållbara, långsiktiga lösningar som förbättrar driftsäkerheten. Genom ditt arbete kommer du att vara delaktig i kontinuerliga förbättringar av vår maskinpark genom att delta i våra investeringsprojekt på både praktisk och teoretisk nivå. Du kommer också att ansvara för att skapa regelbundna analyser inom ditt expertisområde och tillhandahålla teknisk kunskap och input för underhållsutveckling.

Utöver ovanstående kommer du även arbeta med att:

  • Vara en samtalspartner mellan underhållsavdelningen och produktionen
  • Skapa instruktioner för underhåll
  • Ansvara för att hålla rätt reservdelar i lager

Kommunikativ ingenjör som trivs i föränderlig miljö

Vi söker en ansvarsfull person som tänker kreativt, ständigt strävande efter att utforska förbättringar och möjligheter. För att trivas i tjänsten bör du dessutom vara bekväm i snabbt föränderliga sammanhang där du kan upprätthålla koordination av olika uppgifter och kommunikationer samtidigt. Du spelar en viktig roll när det gäller att främja gemenskap och samverkan, både i ditt team och i hela företaget.

Förutom ovan innehåller ditt cv:

  • En teknisk utbildning eller liknande arbetslivserfarenhet inom automation-, mekanik- eller el-underhåll
  • God kunskap i Office-program
  • Flytande tal och skrift i både svenska och engelska
  • Erfarenhet som underhållsingenjör inom tillverkning eller industriell miljö är meriterande.

Även om du inte uppfyller alla krav - låt oss veta. Kunskapsluckor kan fyllas och det viktigaste är din potential, motivation och intresse för att bidra till vår framtid.

Att arbeta på NKT

Vi tror att en mångsidig organisation möjliggör hållbar prestanda, och att en inkluderande och välkomnande kultur gör för en bättre arbetsplats. Vi är engagerade i att främja en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder och med olika ståndpunkter kan trivas och inspireras att prestera sitt bästa. Du kommer att få spännande möjligheter att utveckla din egen karriär, attraktiva förmåner.

Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från NKT Connectors här!

Ansök med CV och personligt brev via länken nedan. Vi kommer att granska ansökningar löpande men rekommenderar dig att ansöka senast den 30 maj.

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Har du några frågor angående tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Underhållschef Louise Lundgren på louise.lundgren@nkt.com eller +46730549672. Om du har frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta vår rekryterare Jenni Aronsson på jenni.aronsson@nkt.com.

Be a Connector of the green tomorrow!

Fackliga representanter:

Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380

Unionen – Joakim Wikström +46 734 070 243

Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

IF Metall – Marcus Degerskär, +46 455 753 52

#LI-JA1

Om NKT

På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin.

​​​​På NKT är vi alla Connectors. Vi ansluter för att utveckla ledande teknologier som möjliggör världens övergång till förnybar energi – och vi håller kontakten för att växa som människor och yrkesverksamma. Som företag kopplar NKT samman en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik - designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningskabellösningar och tillbehör som stödjer den gröna omställningen.

NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023.

Vi kopplar samman en grönare värld.  

www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine Operator

Artur works as a machine operator at NKT in Velké Meziříčí, Czech Republic. He finds NKT has a nice atmosphere where everyone is ready to help each other, and with great communication between teams and colleagues.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...