Skarvmontör

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av ett expansivt företag och en viktigt del i den gröna omställningen

Våra medarbetare är nyckeln till framgång. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen. Söker du en möjlighet att arbeta i en roll som erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och samtidigt ingå i ett arbetslag med engagerade och kunniga kollegor? Är du en engagerad person med stort intresse för teknik och en god förmåga att hantera mycket information så kan det här vara rätt jobb för dig.
 
En roll med breda ansvarsområden

Skarvguppen genomför bland annat skarvar för plastextruderade kablar, svetsning, radiografering, blylödningar och en rad olika reparationsarbeten. I rollen som montör arbetar du i 5-skift där samarbete är en viktig del, samtidigt som du erbjuds möjligheten att bidra till din egen utveckling inom arbetsområdet. 
 
Nyfiken, ansvarstagande och noggrann 

Vi söker dig som är nyfiken, ansvarstagande och har stor motivation att utvecklas enligt uppsatta mål. Arbetet ställer krav på att du som montör har förmåga att efterleva och följa givna instruktioner och dokumenterar utfört arbete enligt gällande rutiner. Struktur och noggrannhet är delar som kännetecknar dig i arbetet du utför medan disciplinerad, ansvarsfull och flexibel stämmer överens med dina egenskaper. En stor del av arbetsmomenten är manuella vilket förutsätter att du är tekniskt erfaren och noggrann i ditt arbete. För att trivas i rollen är du trygg i att hantera förändringar med kort varsel och trivs med att arbeta i grupp likväl som självständigt. 
 
Meriterande är: 

 

  • Kravutbildningar som heta arbeten, fallskydd, truck och travers
  • Datorvana och kunskaper i Office 365 
  • Flytande i svenska och god kunskap i engelska 
  • Grundläggande kabelkunskap
  • TIG/MIG/MAG-svetsning
  • Erfarenhet att arbeta i renhetsklassade område 
  • Erfarenhet av öppen radiografering och strålskydd 
  • Grundläggande kunskaper i TPM och 5S 

 
Kontaktuppgifter och ansökan 

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 11 juli 2024, urval kommer ske löpande. 
Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.  
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Malin Rasmusson, malin.rasmusson@nkt.com eller rekryterare, Sofia Ekelund, sofia.ekelund@nkt.com
 
Facklig representant 

IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52 
 
Välkommen med din ansökan! 

Om NKT

På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin.

​​​​På NKT är vi alla Connectors. Vi ansluter för att utveckla ledande teknologier som möjliggör världens övergång till förnybar energi – och vi håller kontakten för att växa som människor och yrkesverksamma. Som företag kopplar NKT samman en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik - designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningskabellösningar och tillbehör som stödjer den gröna omställningen.

NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023.

Vi kopplar samman en grönare värld.  

www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine Operator

Serkan is a machine operator at our HV Solutions site in Cologne, Germany. He loves the working atmosphere and is proud to be contributing to our corridor projects.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...