Workshop Support

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av ett internationellt företag och en viktigt del i den gröna omställningen!
NKT söker nu en Verkstadssupport till Produktionen i Karlskrona. Du kommer att vara direkt underställd chefen för UPC (Competence & Control) och ingå i denna organisation. I rollen som Verkstadssupport skall du verka för en god arbetsmiljö med avseende Hälsa och Säkerhet samt att en god kvalitet erhålls och att supporta Produktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

  • Utbildningar och uppföljningar
  • Kontakt med externa leverantörer (gällande utbildningar och kläder) 
  • Beställningar av bland annat skor och kläder 
  • Hantering av fakturor 
  • Introduktion/samordning av semestervikarier
  • Sammanställning av rapporter

 
En viktig kugge för att arbetet bedrivs enligt NKTs värderingar
Vi söker dig som är motiverad, har en administrativ förmåga och är bra på att kommunicera. Som person är du självständig, initiativtagande och tar gärna ansvar.
Du har även en god pedagogisk förmåga och ett socialt samt positivt sätt som gör att du effektivt kan stötta organisationen. Arbetar du idag inom service, administration eller liknande har du en bra bakgrund för rollen. 

Därutöver innehåller ditt CV: 

  • MS Office erfarenhet 
  • Talar och skriver flytande svenska

Kontaktuppgifter och ansökan 

NKT uppmuntrar en mångfaldig organisation och en kultur där människor med olika bakgrund kan trivas och inspireras att prestera på sitt bästa. Vi anser att mångfald inom företaget bidrar till långsiktig framgång och att en miljö som välkomnar alla förbättrar arbetsplatsen.


Tycker du tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna prata med dig. Även om du inte uppfyller alla krav – berätta det för oss. Möjligheten att växa och bidra till vår framtid väger tungt, där ditt engagemang och din potential är av stor betydelse. Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från våra medarbetare här

Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast 2024-06-02. Rekrytering sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan detta datum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Johansson, Mats.Johansson1@nkt.com. Vid frågor kopplat till rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Carlsson, agnes.carlsson@nkt.com. Observera att vi på grund av GDPR-reglerna inte kan ta emot några ansökningar via e-post. 

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen - Joakim Wikström +46 734 07 02 43
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Vi ser fram emot din ansökan! 

Be a Connector of the green tomorrow!

#LI-AC2

Om NKT

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 5000 personer i 15 länder. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 2,6 miljarder EUR 2023.

NKT – We connect a greener world.

www.NKT.com.
 

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Machine Operator

Artur works as a machine operator at NKT in Velké Meziříčí, Czech Republic. He finds NKT has a nice atmosphere where everyone is ready to help each other, and with great communication between teams and colleagues.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...