Administrativ Warehouse Operator

 • Category: Other
 • Location: Lyckeby, SE

Spännande möjlighet att bli en del av vår resa mot en grönare framtid! 

Vår service- och installationsavdelning i Karlskrona expanderar i takt med företagets tillväxtresa och vi söker nu en administrativ Warehouse Operator för dagtidsarbete till vårt utrustnings- och verktygslager. Är du en ansvarsfull person som motiveras av att effektivisera arbetsflödet? Anslut dig till vårt team och var med och bidra till den gröna omställningen! 

50% administration och 50% lagerhantering

NKT är världsledande inom högspänningskablar och som administrativ Warehouse Operator kommer du att ha en övergripande roll med stort fokus på att effektivisera arbetsflödet genom att skapa nya rutiner. Dina arbetsuppgifter kommer till 50% bestå av administration och övriga 50% av lagerhantering så som att förbereda, packa samt hantera material och verktyg för sjö- och landkablar inklusive tillbehör, till NKT:s olika arbetsplatser runtom i världen. Ditt arbete kommer även innefatta arbetsuppgifter som:

 • Beställning av material och utrustning till rätt kvalitet och pris vilket innebär nära kontakt med leverantörer
 • Intern och extern transport 
 • Utförande av lyfttester
 • Service av verktyg 
 • Besiktning av containrar 
 • Huvudservice i Nederländerna (minimum en gång per år) 
 • Dokumentation av lagersaldo i vårt affärssystem


Service & Installation på NKT har material, utrustnings- och verktygslager i Karlskrona och utrustningslager i Eemshaven (Nederländerna). Du kommer att arbeta på dessa orter men ha ditt dagliga arbete och kontor baserat i Karlskrona.  

 
Engagerad Warehouse Operator med administrativa färdigheter 

För att trivas hos oss bör du vara en strukturerad och engagerad person med administrativa färdigheter. Du är lyhörd och har förmågan att arbeta både under eget ansvar och i grupp. Du är noggrann och effektiv med intresse för elteknik. Säkerheten för dig och dina arbetskamrater är något du sätter främst och du tycker om ordning och reda. Du tycker om att arbeta i team och bidrar till att bibehålla vårt goda klimat och samarbete både inom avdelningen likväl som i övriga organisationen. Utöver dina personliga egenskaper bör du ha följande erfarenheter: 

 • God datavana 
 • Flytande svenska- och engelskakunskaper i tal och skrift 
 • B-körkort 
 • Goda administrativa färdigheter 

Det är meriterande om du: 

 • Har utfört lyfttester 
 • Har truckkort 
 • Har ett intresse för elteknik 
 • Är van att jobba under ISO 17020 

 
Bli del av ett engagerat team i en internationell miljö 

Vi tror att en mångsidig organisation möjliggör hållbar prestanda, och att en inkluderande och välkomnande kultur gör för en bättre arbetsplats. Vi är engagerade i att främja en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder och med olika ståndpunkter kan trivas och inspireras att prestera sitt bästa. Du kommer att få spännande möjligheter att utveckla din egen karriär och attraktiva förmåner. 
 
Är du intresserad av en karriär på ett expansivt företag och samtidigt bidra till den gröna omställningen?  
 
Då vill vi gärna prata med dig. Även om du inte uppfyller alla krav – berätta det för oss. Möjligheten att växa och bidra till vår framtid väger tungt, där ditt engagemang och din potential är av stor betydelse. Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från NKT Connectors här

Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 2 augusti, urval kommer ske löpande.     

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.   

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Teamleader Ulf Olsson, +46730408043. Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Jacob Rudiger, +46706084782, jacob.rudiger@nkt.com eller rekryterare, Sofia Ekelund, sofia.ekelund@nkt.com.


Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post. 

Fackliga representanter  

IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52  

Välkommen med din ansökan! 
 
#LI-SE1

Om NKT 

På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin. 

​​​​På NKT är vi alla Connectors. Vi ansluter för att utveckla ledande teknologier som möjliggör världens övergång till förnybar energi – och vi håller kontakten för att växa som människor och yrkesverksamma. Som företag kopplar NKT samman en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik - designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningskabellösningar och tillbehör som stödjer den gröna omställningen. 

NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023. 

Vi kopplar samman en grönare värld.   

www.nkt.com 

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Supply Chain Manager

Erik talks about the opportunities he sees for himself within the company. His job involve procurement, production planning, logistics and warehousing.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...