Office Assistant

  • Category: Other
  • Location: Broendby, DK

  Er du vores nye servicemindede Office Assistant med flair for kalenderstyring, planlægning og detaljer?

  Vil du have en spændende og krævende hverdag, hvor opgaverne spænder bredt? Kan du begå dig i alle lag af en organisation og kommunikere lige godt på dansk og engelsk med såvel toplederen som med montøren? Nyder du at strukturere og få styr på de administrative opgaver. Så er dette job sikkert noget for dig!
   

  NKT er en global industrileder med et klart mål om at skabe en grønnere verden. Med tilbehør og løsninger til el-nettet, byggesektoren og jernbanevirksomhederne tilbyder vi kreative, højteknologiske, bæredygtige produkter og tjenester til vores kunder. I NKT Service og Installation er vores primære opgave at assistere vores servicekunder med opgaver, der spænder lige fra akutte reparationer af kabler i tilfælde af nedbrud til planlagte projekter af land- og søkabler. Amtionen er at sikre kontinuerlig vækst, og vi søger en Office Assistant til vores kontor i Priorparken, der dels kan hjælpe os med at få struktur og orden på administrative opgaver, dels kan styre kalenderen for vores Executive Vice Presidents.
   

  I denne rolle vil du rapportere til vores EVP for Service, Axel Barnekow Widmark, som du vil have et tæt samarbejde med vedr. kalenderstyring og rejsebooking – opgaver du også i nogen udstrækning vil løfte for EVP CCO for Solutions, Michael Hjorth. Den største del af din tid vil du dog supportere Service og Installation i Danmark med opgaver af mere administrativ karakter samtidig med, at du selv vil have mulighed for at arbejde med effektiviseringsprojekter – alt sammen for at vi kan møde vores ambitiøse vækstmål. Der vil derfor være rig mulighed for at holde mange bolde i luften, men også få glæden af at sparke dem i mål.
   


  Jobbet er for dig, der holder af at:

  • Sørge for korrekt registrering af fravær og ferie for vores montører samt godkendelse af timer i tidsregistreringssystem.
  • Organisere rejser og hotelbookinger for montørerne
  • Opdatere kundedata på månedlig basis
  • Organisere arkivet, bl.a. ved at gøre det digitalt, samt scanne og opdatere nyt arkiv materiale
  • Godkende indkøb til projekter og på lignende vis supportere site-managers med administrative opgaver
  • Være ansvarlig for kontorforsyning og IT udstyr til afdelingen
  • Organisere træning for montørerne, eksternt og internt, herunder vedligeholde kompetence matrix for montørerne
  • Være tovholder på nyhedsbrev, sociale arrangementer og være det naturlige bindeled til vores hovedkontor lige ved siden af

  Foruden alt det andet, som gør at vi bliver administrativt effektive i vores hverdag!

   
  For at kunne være vores nye administrative tovholder er det vigtigt at du er:

  • Service minded og udadvendt
  • Pålidelig og kan håndtere fortrolige informationer
  • Åben, hjælpsom og efter en god introduktion gerne selv tager ansvar og initiative på opgaverne
  • Detaljeorienteret og struktureret
  • Stærk til at kommunikere, både internt og med eksterne kunder og samarbejdspartnere
  • Behersker dansk og engelsk flydende, både skriftligt og mundtligt
  • Mestrer Office pakken, gerne har kendskab til SAP og ellers ikke er bange for at kaste dig over nye IT-systemer
    

  NKT er en børsnoteret virksomhed med global tilstedeværelse. Derfor må din baggrund gerne være fra en international organisation, hvor du med udgangspunkt i din administrative uddannelse har arbejdet som Assistent eller som Personlig Assistent, og med naturlighed har håndteret mange bolde i luften.

   

  Vi glæder os til modtage din ansøgning
  NKT er forpligtet til at fremme en organisation med mangfoldighed og en kultur, hvor mennesker med forskellig baggrund kan trives og inspireres til at yde deres bedste. Vi mener, at en mangfoldig organisation muliggør bæredygtige løsninger, og at en inkluderende og imødekommende kultur er et bedre sted at arbejde.  
  Har du spørgsmål til jobbet eller rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Renate Pedersen på +45 20 40 38 18. 


  Hvis du er begejstret for denne mulighed og føler dig inspireret af vores målsætning “We connect a greener world”, så send os din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi vil løbende gennemgå ansøgninger, og der kan forekomme adfærdstest i vores rekrutteringsproces. Bemærk venligst, at vi på grund af GDPR ikke kan acceptere ansøgninger via e-mail. 

  Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
   
  #LI-NKT

  About NKT
  Join a diverse and international team of experts with unmatched repair capabilities and jointing experience keeping the global power grids in operation. From service hubs in Sweden, Denmark and Germany, NKT offers on- and offshore cable services to maximize the utilization of power cable systems.

   

  NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.8 billion in 2021. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com.

  NKT Corporate Movie

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Photo shoot HQ Broendby 2021

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...