Payroll specialist/Administrator

  • Category: HR & Communication
  • Location: Lyckeby, SE

  Bli en del av HR-teamet på NKT!
  Vi söker nu vår nästa kollega till HR-teamet i Karlskrona. Som Lönespecialist arbetar du inom företagets HR-funktion med administrativa uppgifter inom både lön- och övriga personalfrågor. Du kommer, tillsammans med våra befintliga lönespecialister driva våra processer och arbeta med processförändringar- samt förbättringar, ha kontakt med chefer och medarbetare som har komplexa frågor gällande ersättningar för våra siter i Karlskrona, Alingsås och Västerås med totalt cirka 1 000 medarbetare.

  Nyckelspelare till alla våra medarbetare

  Här lägger vi stor vikt vid ditt intresse för ekonomifrågor på såväl individ, grupp och koncernnivå. Vi värderar ansvarstagande, god kommunikationsförmåga och en professionell attityd. Som lönespecialist kommer du hantera alla frågor kopplade till lön: tid, resor, sjukfrånvaro, ledigheter, skift- & övertidsersättningar etc. Därtill sköter du kontakten med och rapporteringen till myndigheter ex. Skatteverket och Försäkringskassan.

  Delar av dina arbetsuppgifter:  

  • Komplexa lönefrågor
  • Pensionsavsättningar
  • Skattefrågor och redovisning
  • Redovisning och administration av företagets förmåner
    

  Det är meriterande om du arbetat i AGDA samt känner dig bekväm med att hantera nya system. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad och du har ett konsultativt arbetssätt. Du trivs självklart med samarbete i grupp och delar gärna med dig av din kunskap.

  Strukturerad, välorganiserad och serviceinriktad lönespecialist

  För att lyckas i rollen som Lönespecialist har du ett par års relevant erfarenhet av lönehantering inom privat sektor eller liknande relevant utbildning. Du har god kännedom om våra svenska lagar, regler och avtal och det är meriterande om du har erfarenhet av Teknikavtalet och har erfarenhet av hantering och administration av förmåner.

  Du bidrar till ett positivt klimat och arbetar för att säkerställa ett nära och effektivt samarbete inte bara med dina närmsta kollegor utan med hela organisationen. Vi är ett energiskt, engagerat och drivet team och vi ser därför gärna att du liksom vi har ett stort engagemang och brinnande intresse för personalfrågor. Då koncernspråket är engelska behöver du kunna tala och skriva både svenska och engelska obehindrat. Här krävs även en god social kompetens samt förmågan att situationsanpassa din kommunikation till de olika kontaktytorna du möter. Eftersom du blir en del av vår supportfunktion är det viktigt att du är serviceinriktad och flexibel i ditt sätt att ta dig an dina arbetsuppgifter.

  Vi behöver dig för att fortsätta vår expansiva resa!

  NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats. 

   

  Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 16 Oktober. 

  Om Du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Ann-Charlotte Ramström; +46 733 33 89 85. Om du har några frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Alice Jerlmark; +46 708 47 97 11. Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post. Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

   

  #LI-NKT

   

  Fackliga representanter

  Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380

  Unionen - Joakim Wikström +46734070243

  Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

   

  Välkommen med din ansökan! 

  About NKT
  NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.8 billion in 2021. NKT - We connect a greener world. 
  www.NKT.com

  What we offer:

  Remote work possibilities

  Flexible working hours

  Strong safety culture

  Exciting career development opportunities

  Global company & Scandinavian culture

  Hightech industry environment

  Our culture

  Life @ NKT

  Our company culture is created by all of us - everyday.
  Find out more
  Photo shoot HQ Broendby 2021

  Sign up to our Talent Pool

  No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
  Loading...