Arbetsledare - Anläggning och kabel

 • Category: Project Management & Execution
 • Location: Stockholm, SE

Bli en del av ett spännande företag och en viktigt del av den gröna omställningen.
 
Uppskattar du att vara där det händer? Vill du prova dina kunskaper i ett branschledande företag som är i en stor tillväxtfas? Vill du bli en viktig del av vår framtid nu och på sikt? Då har vi jobbet för dig!
 
Driv våra projekt på plats och supporta i offertfasen
Som Site manager jobbar du nära våra övriga funktioner inom Service så som sälj, projektledare och lager. Du kommer variera ditt arbete med viss del på kontoret och viss del ute på site tillsammans med montörerna. Du kommer ha en nyckelroll i att utveckla och leverera projekt. Denna roll kommer ha placeringsort i Stockholm med omnejd. Beroende på var projekten finns i framtiden så kan tjänsten ge möjlighet till arbete på andra orter och även utomlands. En del av resandet kommer också bli till Karlskrona då Service & Installationsavdelnings huvudkontor är lokaliserad där. Rollen inkluderar produktansvar gentemot kunder i säljfasen och i sammanställning av dokumentation. Det är du som kommer stödja och koordinera HSE-arbetet på site. 

Du kommer också:

 • Delta i kundmöten
 • Planering av uppgifter
 • Utveckla rutiner och processer för onsite-jobb.
 • Utveckla och delta i Service process och VCA-arbete
 • Agera support mot Service säljorganisation. Tjänsten kräver möjlighet att resa med kort varsel. Du förväntas resa in- och utrikes ca. 20-30 % av tjänstens omfattning.

 
Motiverad och strukturerad kommunikatör
Vi letar efter en ansvarstagande och prestationsinriktad Site manager med ett strategisk tankesätt. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta mot resultat. Dessutom besitter du goda färdigheter inom dokumentation. Att arbeta under press utan att kompromissa med resultatet är inget problem för dig. Vi ser det som en fördel om du besitter omfattande erfarenhet inom installation samt drift, både onshore och offshore, eller som yrkesarbetare. 

För att lyckas i rollen bör du ha följande erfarenheter: 

 • Kandidatexamen, företrädesvis inom elektroteknik eller maskinteknik, alternativt lång erfarenhet inom området med högspänning (HV).
 • Erfarenhet och kompetens inom anläggning, el-relaterade arbeten, kabelentreprenader och schaktarbeten.
 • Har genomfört minst 2–3 projekt från start till mål som arbetsledare.
 • Erfarenhet av schaktentreprenader inom ledningsförläggning.
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande
 • MS Office erfarenhet 

 
Kontaktuppgifter och ansökan
NKT uppmuntrar en mångfaldig organisation och en kultur där människor med olika bakgrund kan trivas och inspireras att prestera på sitt bästa. Vi tror att en mångfaldig organisation möjliggör hållbara prestationer och att en inkluderande och välkomnande kultur skapar en bättre arbetsplats.
Tycker du tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna prata med dig. Även om du inte uppfyller alla krav – berätta det för oss. Kunskapsluckor kan fyllas och det viktigaste är din potential, motivation och intresse att bidra till vår framtid. Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från våra medarbetare här!


Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast 2024-05-19. Rekrytering sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan detta datum. Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Löjdquist, johan.lojdquist@nkt.com eller ansvarig rekryterare Agnes Carlsson, agnes.carlsson@nkt.com. Observera att vi på grund av GDPR-reglerna inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

 
Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen - Joakim Wikström +46 734 07 02 43
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911
 
Välkommen med din ansökan! 
Be a Connector of the green tomorrow!

 

#LI-AC2

Om NKT

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 5000 personer i 15 länder. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 2,6 miljarder EUR 2023.

NKT – We connect a greener world.

www.NKT.com.

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Director Service Denmark

Rico, Director for our Service team in Denmark emphasizing on the fact that the people and their commitment and engagement creating an unique team spirit at NKT.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...