Project Manager

 • Category: Project Management & Execution
 • Location: Stockholm, SE

Bli en del av ett spännande företag och en viktigt del av den gröna omställningen.
 

Uppskattar du att vara där det händer? Vill du prova dina kunskaper i ett branschledande företag som är i en stor tillväxtfas? Vill du bli en viktig del av vår framtid nu och på sikt? Då har vi jobbet för dig!


Driv våra projekt på plats och supporta i offertfasen
Som Project manager jobbar du nära våra övriga funktioner inom Service & Installation så som Sales och Sitemanager. Du kommer variera ditt arbete med viss del på kontoret och viss del ute på projek. Du kommer ha huvudansvar i att planera, utveckla och leverera projekt inom budget, tidsram och med fokus på QHSE.
Denna roll kommer ha placeringsort i Stockholm med omnejd. Beroende på var projekten finns i framtiden så kan tjänsten ge möjlighet till arbete på andra orter och även utomlands. Resor till Karlskrona kan ibland bli aktuellt för vissa interna möten då Service & Installationsavdelning är lokaliserad där.
Rollen inkluderar produktansvar gentemot kunder i säljfasen och i sammanställning av dokumentation. Det är du som kommer planera, utveckla och koordinera ihop med dina resurser och leverantörer på site.
HSE-arbetet ligger också inom din roll. 


Du kommer också:

 • Delta i kundmöten och är huvudkontakt person mot kunden under projektets gång.
 • Planering av uppgifter samt kommunikation och uppföljning av andra on site.
 • Utveckla rutiner och processer för onsite-jobb. 
 • Driva och delta i Service process och VCA-arbete
 • Agera support i offertarbetet med Service säljorganisation


Tjänsten kräver möjlighet att resa med kort varsel. Du förväntas resa in- och utrikes ca. 20-30 % av tjänstens omfattning.


Resultatorienterad och strukturerad kommunikatör
Vi letar efter en engagerad och prestationsinriktad Project manager med ett strategiskt tankesätt. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta mot resultat. Dessutom besitter du goda färdigheter inom dokumentation. Att arbeta under press utan att kompromissa med resultatet är inget problem för dig. Det är meriterande om du har lång erfarenhet av kabelentreprenader i rollen som Project Manager.

För att lyckas i rollen bör du ha följande erfarenheter: 

 • Kandidatexamen, företrädesvis inom anläggning eller kabelteknik, alternativt lång erfarenhet inom området med högspänning (HV).
 • Erfarenhet och kompetens inom anläggning, el-relaterade arbeten, kabelentreprenader och schaktarbeten. 
 • Har genomfört flertalet projekt från start till mål som projektledare.
 • Erfarenhet av schaktentreprenader inom ledningsförläggning.
 • Erfarenhet av kontraktsformat AB04, ABT06 samt AMA. 
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande. 
 • MS Office erfarenhet

Kontaktuppgifter och ansökan
NKT uppmuntrar en mångfaldig organisation och en kultur där människor med olika bakgrund kan trivas och inspireras att prestera på sitt bästa. Vi tror att en mångfaldig organisation möjliggör hållbara prestationer och att en inkluderande och välkomnande kultur skapar en bättre arbetsplats.

Tycker du tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna prata med dig. Även om du inte uppfyller alla krav – berätta det för oss. Kunskapsluckor kan fyllas och det viktigaste är din potential, motivation och intresse att bidra till vår framtid. Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från våra medarbetare här!


Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast 2024-05-19. Rekrytering sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan detta datum. Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Löjdquist, johan.lojdquist@nkt.com eller ansvarig rekryterare Agnes Carlsson, agnes.carlsson@nkt.com. Observera att vi på grund av GDPR-reglerna inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

 
Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380  
Unionen - Joakim Wikström +46 734 07 02 43
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Be a Connector of the green tomorrow!

#LI-AC2

Om NKT

I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin. 

NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 5000 personer i 15 länder. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 2,6 miljarder EUR 2023.

NKT – We connect a greener world.

www.NKT.com.

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Project Manager

Maria is a project manager in large customer projects. She and her colleagues always look for new ways forward to reach the goals and search for good solutions for our customers and NKT. She mentions that when you start as a newcomer at NKT, everyone is very open minded and willing to help.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...