Contact
Find the right NKT contacts for your region here.
Low voltage building wire installation with Qaddy
This page has been automatically translated, the original content can be found at www.nkt.com

Det hele på den halve tid med QADDY®

Qaddy® er en integreret kabelrulle-, pay-off- og tromlevogn, der forbedrer arbejdsforholdene for elektrikere betydeligt med sit revolutionerende ergonomiske design.

Information

East Kilbride Badet i Ballerup er ved at blive renoveret og i den forbindelse er firmaet Multi-Tech ved at udføre nye elinstallationer.

Kunde

Multi-Tech A/S

Meget lettere at håndtere

East Kilbride Badet i Ballerup er ved at blive renoveret og i den forbindelse er firmaet Multi-Tech ved at udføre nye elinstallationer. Her trækker elektriker Kim Lundberg Andersen fra Multi-Tech kabler til helt ny energibesparende LED belysning, der placeres i siden, så der ikke er armaturer over selve svømmebassinet.
Der er meget kabel, der skal trækkes, og derfor har Kim valgt at arbejde med en QADDY® fra NKT. Han bruger QADDY® ved længere kabeltræk, fordi den er meget lettere at håndtere sammenlignet med de traditionelle trætromler, både under selve installationsarbejdet, men også fra container og byggeplads.

NOIKLX® 90 er simpelthen bedre

”Jeg bruger QADDY®, lige så tit jeg kan komme til det”, siger Kim. ”Samtidig med de fordele som QADDY® har, så er kvaliteten af NKT NOIKLX® 90 kabler bare bedre. Det snor sig ikke, når det trækkes ud, og det er mere lige, når det skal oplægges".

Det hele på den halve tid

I en måling udført af EVU viser det sig, at du kan spare tid ved at benytte en QADDY® istedet for en trætromle:
  • Transport på QADDY® til installationsstedet inde i bygningen er 3 gange hurtigere!
  • Transport på QADDY® i bygningen er 2 gange hurtigere!

Ich benutze QADDY® so oft ich kann

— Elektriker Kim Lundberg

Loading...