Contact
Find the right NKT contacts for your region here.
Flexroer installation
This page has been automatically translated, the original content can be found at www.nkt.com

Flexrør med ledninger - nu på QADDY®

Nu kan du få halogenfri flexrør med ledninger på QADDY®. Fleksible flexrør med ledninger benyttes til både åbne og skjulte installationer. Kan indstøbes i beton.

Information

Opgaven lød på totalrenovering af 176 lejeboliger på Ravnkildevej i Ålborg. Alle el-installationer er nye.

Kunde

Erik Lytzen A/S

Leveringsomfang

H07Z1-U / EQ / NOVL 70 flexrør med ledninger benyttes til både synlig og skjult installation. Kan indstøbes i beton, dog ikke vibreret beton.Flexrør må ikke udsættes for direkte sollys og lederisolering skal beskyttes mod direkte UV-lys, der kan opstå i lysarmatur og belysningsskilte.

Gode ​​oplevelser med Qaddy®

"Vi blev gjort opmærksom på QADDY® ad over installationskabler, kan også leveres i løsningen med flexrør og lyn. Alene i selve håndteringen er denne løsning fra NKT meget nemmere og mere effektiv at bruge. På det forrige projekt fokuserede han fuldt ud på anvendelsen af ​​løseren, der gav mindst tidsforbrug, og hele QADDY® fra NKT i høj grad har bidraget med ”, konkluderer Michael Søttrup, Pladsformand, Erik Lytzen A / S.
”Der er ikke behov for, at QADDY® kræves af QADDY® i forprojektet og opgaver med anmodningen fritid til tiden, så QADDY® har også det klare krav, i det mindste er der mindre byrde end før, fordi opfindsomheden han arbejder på med at bruge QADDY ®. Vi er fri for at arbejde med hjælpemidler i form af f.eks. I forhold til kabeltromler, kun for at bruge QADDY®, siger Martin Søndergaard, Projektleder hos Erik Lytzen A / S.

Vi blev gjort opmærksom på QADDY® ad over installationskabler, kan også leveres i løsningen med flexrør og lyn. Alene i selve håndteringen er denne løsning fra NKT meget nemmere og mere effektiv at bruge.

— Michael Søttrup, Pladsformand, Erik Lytzen A / S.

Loading...