Contact
Find the right NKT contacts for your region here.
Image of electrician van
This page has been automatically translated, the original content can be found at www.nkt.com

Qable box giver bedre overblik

Holmriis i Ebeltoft er begyndt at anvende Qable box i sine servicebiler. Det betyder bedre totaløkonomi ved anvendelsen af kabler og ledninger.

Produkt

Ergonomi, praktisk brug og en effektiv logistik af tunge kabler til installationsarbejde har været nøgleord bag Qable box.

Kunde

HOLMRIIS EL-installation A / S in Ebeltoft on Djursland has since its establishment in 1926 developed into one of the region's leading electrical installation companies.

Qable Box

Montør Lars S. Hansen valgte ved introduktionen til Qable box at benytte konceptet i servicebilerne. "Det er et koncept, der passer til serviceopgaver og vi så hurtigt mulighederne i konceptet, fortæller Lars S. Hansen. "De er nemme at håndtere, da der er bærehåndtag i kasserne. Kablerne og de hvide lampeledninger bliver heller ikke beskidte og snavsede, da de er beskyttede når vi bruger dem fra Qable box. Derved kan vi reducere vores spild og faktisk sælge mere af de købte varer. Lars S. Hansen fortsætter, "Det er nemt at tilpasse i servicebilerne, da alle Qable box uanset typer og meterantal har samme fysiske størrelse".

Fordele

  • Qable box er fremstillet af miljøvenligt pap, der er meget holdbart og som sågar tåler let fugt og vandpåvirkning
  • Det er lagerført hos alle landsdækkende el-grossister
  • Qable box er praktisk og nem at stable, og giver et godt overblik over typer og dimensioner af kablerne i eksempelvis varevognen
  • Emballagen beskytter kablet, og holder det fri for støv og snavs under både transport og opbevaring
Loading...